Öppet hus i vassen

Den 31 augusti och den 4 september bjöd vi in intresserade till öppet hus på vår skördeplats i Rydboholm i samband med Östersjödagen. Det var härligt att få dela med sig av arbetet och arbetssättet för att förbättra vattenmiljön och samtidigt bidra till ett hållbart djurfoder. På torsdagen den 31/8 fick exempelvis besök från Vallentuna gymnasium av två elever och deras lärare från Naturbruksgymnasiet. De fick följa med ut på sjön och se hur skördningen gick till och efteråt fick de hjälpa oss med ensilering och dekalering av serienummer. Det var ett roligt besök och de var engagerade och positiva, en glädje att ha på plats helt enkelt! 

Måndagen den 4 september fick vi exempelvis besök av Anil Ramel Singh, ny projektledare på Race For The Baltic. Han var med och deltog i processen från skördning till färdig bal. Vi hade intressanta diskussioner och han ställde många givande och bra frågor. Det är så härligt att möta engagerade människor som, precis som vi, vill göra skillnad för miljön. Det kom även andra nyfikna besökare till platsen som tog del av skördeprocessen och som fikade med oss 🙂

Tack till alla som kommit förbi, så roligt att träffa er.

Skrivet av Jens