Längtar du efter en stunds livslyx?

Varmt välkommen ombord för en sagolik båttur runt Stockholm. Ta med dig ett sällskap på max 12 personer och njut av vår vackra huvudstad från dess bästa sida, alltså sjösidan. Ombord på M/S Svalan blir det ren livslyx om du frågar oss. 

Bjud in till vigsel, födelsedagsfest, styrelsemöte, möhippa, svensexa, afterwork, middagsbjudning, studentbjudning, ”studentflak”, kick-off, herrmiddag, ölprovning, vinprovning, överraskningskalas, förfest, afternoon thé, barnkalas, kafferep, fördrink påväg till restaurangen, sightseeing runt Stockholm. Eller varför inte bara ett skönt kvällshäng med vänner i en ljuvlig miljö.

Hör av dig till oss så skapar vi skräddarsydd livslyx för just ert sällskap. Vi är måna om att ni ska koppla av och bara njuta när ni är ombord.

Under juli månad 2022 är M/S Svalan stationerad i Grisslehamn i Roslagen. Det kan du läsa mer om nedan under exempel på livslyx.

För er som känner till vår andra båt M/S Saga så kan vi berätta att hon just nu genomgår en full renovering och ligger på land denna säsong.

Varmaste hälsningar

Erika, Fredrik, Jens & Max

Exempel på livslyx

Uppskatad chartertur i Stockholm 3-4h

Vi möts vid Hornsbergsstrand där ert sällskap kliver ombord. När alla gjort sig hemmastadda glider vi in i den lummiga Karlbergskanalen och förbi Karlbergsslott fram till vårt pampiga stadshus där hela Riddarfjärden öppnar upp sig för oss. Färden fortsätter mot Slussen där vi tar oss en titta på den nya byggnationen som tar form. Därefter glider vi sakta ut med Södermälarstrand insupandes vårt vackra Stockholm för att tillslut nå fram till det kollosalt vackra Pålsundet med alla ljuvliga träbåtar. I Pålsunden vid Lågholmen går det bra att lägga ankar och njuta av mat och fika. Därefter tuffar färden vidare ut vid Essingeöarna och rundar Traneberg för att sluta vid Hornsbergsstrand igen. Det går även bra att kliva ombord och kliva av vid andra ställen kring rutten. Det kan vi prata ihop oss om. 

Låter detta som något för er hör av dig till oss så berättar vi mer. Telefonnr 070-7332303 och mejl livslyx@sjoutsikt.com.

Populär båtchartertur i Grisslehamn 2h

Under Juli åker Svalan upp till Roslagens pärla Grisslehamn. Där tar hon er med på en tvåtimmars exklusiv sightseeingtur runt Grisselhams skärgård. Turerna går två gånger om dagen med endast 12 passagerare per tur. Under 2020, 2021och 2022 har detta blivit en succé och båten blir snabbt fullbokad. Vi ser mycket havsörn. Havsörnsbeståndet ökar för varje år och sommaren 2022 var det ända upp till 30 havsörnar vid ett tillfälle. Biljetter förbokas och bokningen är öppen redan nu för er som vill säkra upp sommarens plats. Det går även bra att boka båten för ett eget slutet sällskap.

För mer information och turbokning kontakta Max Holmén på telefonnr: 070-4502936